طراحی وب سایت اختصاصی

طراحی وب
نویسنده: آرمین دیزاین
بازدید: 4932
نظرات: 8
19
شهریور
3

چرا باید وب سایت داشته باشیم؟

با توجه به افزایش گستره اینترنت و فضای مجازی هر فردی را در کسب و کار خود به فکر وا می دارد که چرا باید وب سایت داشته باشد و علت نیاز به آن چیست؟
هر فردی که نیاز به تجارت الکترونیک را در زمینه ی کاری خود ببیند برای هر نوع فعالیت اقتصادی به ساخت وب سایت نیاز دارد. هر کسب و کاری هرچند کوچک برای معرفی محصولات و خدمات خود نیاز به طراحی وب سایت دارد به عبارتی یک سایت می تواند نقش یک بروشور تبلیغاتی را برای شما بازی کند حتی با امکاناتی بسیار بیشتر از یک بروشور ساده. شما با استفاده از یک سایت اینترنتی می توانید به راحتی محصولات خود را به بازدید کنندگان خود معرفی کنید.
از دیگر مزایای ساخت وب سایت قابل دسترس بودن در شبانه روز می باشد. یک وب سایت به کسب و کار یا سازمان شما این امکان را می دهد که به صورت شبانه روز 24 ساعت هر 7 روز هفته 356 روز سال باز باشد. داشتن یک وب سایت معادل داشتن یک کارمند مشغول به کار تمام ساعت حتی در تمام تعطیلات می باشد.
بالا بردن اعتبار حرفه ی شما توسط وب سایت یکی دیگر از دلایل ساخت وب سایت می باشد. داشتن یک وب سایت از کسب و کار شما یک شرکت معتبر ساخته و اعتماد مشتری را به کسب و کار شما بهبود بخشیده و تصویر کلی شما را به مردم بهتر جلوه خواهد داد و به نوبه خود باعث افزایش اعتماد مشتریان نسبت به سازمان و یا کسب و کار شما خواهد بود.
با توجه به اینکه روز به روز افراد بیشتری به اینترنت دسترسی پیدا می کنند وجود یک وب سایت می تواند شهرت کسب و کار شما را بیش از آنکه شما تصور می کنید بیشتر کند و این خود یک امتیاز برای بدست آوردن درآمد بیشتر می باشد.

وب سایت استاتیک

سایت های ایستا یا سایت های استاتیک (Static)، سایتهایی هستند که نیازی نیست اطلاعات آنها بصورت مداوم آپدیت شود. سایت های استاتیک بیشتر برای معرفی به کار می روند. به روز رسانی محتوای سایت های استاتیک به ندرت پیش می آید بنابراین نیاز چندانی به ارائه خدمات به هر شکل (به ویژه به صورت آنلاین) در سایت های استاتیک نیست. ولی در صورتی که بخواهید تغییری در وب سایت استاتیک ایجاد کنید بایستی از طراح وب سایت خود بخواهید این کار را برای شما انجام دهد چون وب سایت استاتیک پنل مدیریتی ندارد. غالباً برای به روز رسانی از شما هزینه ای دریافت می شود.

وب سایت داینامیک

در مقابل سایتهای پویا یا داینامیک (Dynamic) نیاز به دگرگونی مداوم اطلاعات و محتوا داشته و بنابه نیازمندی و کاربردی که از سایت انتظار می رود، طراحی شده و توسعه می یابند. در سیستم های مدیریت محتوا، کنترل پنل (بخش مدیریتی) وب سایت وجود دارد که امکان اعمال تنظیمات، ایجاد، ویرایش و به روز رسانی اطلاعات وجود دارد در صورتیکه این امکان در سایت های استاتیک وجود ندارد. هزینه های طراحی وب سایت داینامیک و نگهداری این وب سایت ها نسبت به وب سایت های استاتیک بیشتر است ولی هزینه های بعدی را در پی نخواهد داشت.

رونداجرای پروژه

شروع

جلسه اولیه با مشتری

1
2

برنامه ریزی و تعیین sketch سایت

بررسی طرح اولیه با مشتری

3
4

بستن قرارداد

شروع کار | طراحی

5
6

دنبال کردن ایده مشتری و تبدیل آن به قالب اولیه سایت

طراحی سایت با استفاده از ابزارهای گرافیکی

7
8

بررسی طرح گرافیکی سایت با مشتری و تغییر نهایی

برنامه نویسی و توسعه

9
10

تبدیل گرافیک به کدهای برنامه نویسی

اتصال قالب به CMS آرمین

11
12

تست و بررسی سایت و رفع اشکالات

تحویل سایت به مشتری

13

شروع پشتیبانی

پایان پروژه برای ما ، آغازی دوباره